Pohřešovaný Tomáš (15) z Brna: Mlčení kolem případu nevěstí nic dobrého!

Policisté během pátrání po patnáctiletém Tomášovi z Brna. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. dubna 2021 9:29 | Aktualizováno: 30. dubna 2021 21:59

Už déle než dva týdny postrádají příbuzní patnáctiletého Tomáše. V posledních dnech panuje kolem případu zlověstné mlčení, které značí, že nedošlo k žádnému posunu. Do pátrání se přitom zapojují i dobrovolníci.

Na den přesně před čtrnácti dny poprvé informovali jihomoravští policisté na svém webu o tom, že pátrají po patnáctiletém Tomášovi, který se již o dva dny dříve večer nevrátil domů. Pátrání po chlapci je až do dnešního dne neúspěšné.

Policie už ani v tomto týdnu o svém postupu v případu oficiálně neinformovala, ačkoliv po několika dnech její příslušníci opět vyrazili do terénu, aby prověřili dřívější poznatky.

Také rodina, jejímž jménem komunikoval na sociálních sítích bratr Tomáše, se v tomto týdnu odmlčela. V posledním vzkazu stálo poděkování veřejnosti a také slova o tom, že už nejsou konkrétní místa, kde by mělo smysl hledat.

Pohřešovaný je podle popisu asi 170 cm vysoký a hubené postavy, má hnědé oči a tmavé krátce střižené vlasy. Na sobě měl v den zmizení černé tepláky, na nohou černobílé tenisky Nike a mikinu.

Témata: pohřešované osoby Policie ČR Brno