Ilona Csáková se pustila do Zemana: Jsme mu lhostejní! Postavil se na stranu zla!

Ilona Csáková kritizuje prezidenta Zemana 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. března 2021 18:40

Ilona Csáková vrátila úder prezidentovi Miloši Zemanovi. Hlava státu zpěvačku kritizovala za její konspirační teorie spojené se současnou pandemickou situací. Podle Csákové se Zeman postavil na stranu zla.

Ilona Csáková je na sociálních sítích velmi aktivní, především v poslední době. Vyjadřuje se nejen ke covidu-19, ale i očkování a politice. Kvůli jejím odmítavým postojům k testování a vakcinaci a šíření některých konspiračních teorií se do ní opakovaně pustil i Miloš Zeman.

Prezident mimo jiné prohlásil, že její názory na covid-19 jsou hloupé. „Pokud jde o paní Csákovou, tak tu jsem nedávno uváděl jako autorku výroku, že za koronavir může Bill Gates. Ten výrok je tak stupidní, že stačí, když ho uvedete, a dalšího komentáře netřeba,“ konstatoval prezident.

Zpěvačka sice tuto kritiku zaznamenala, těžkou hlavu si z ní ale nedělá. Naopak trvá na tom, že hlava státu podporuje špatnou stranu. „Smutné. Všimla jsem si, že si mě bere do úst. Kdyby raději promlouval k lidem v lásce, klidu a míru. Posiloval v nás sílu, víru, chránil své občany a mluvil pravdu, co se opravdu děje, protože mnozí z nás dávno tuto hru mocných prokoukli. Místo toho dehonestuje a je na straně onoho zla. Great resetu...“ uvedla na facebooku zpěvačka.

Odkazuje tím na dnes populární a hojně se šířící konspirační teorii, podle které světoví lídři a elity chtějí využít současnou pandemii k nastolení nového světového řádu.

Csáková také dodává, že ji netěší, co o ní hlava státu veřejně prohlašuje. „Věřte mi, o takovou reklamu opravdu nestojím. Je mi z toho smutno, že jsme hlavě státu naprosto lhostejní,“ tvrdí zpěvačka.

Témata: Ilona Csáková Miloš Zeman Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)