Natálka a František ze Svatby na první pohled: Bod zlomu, na který se čekalo!

Svatba na první pohled dala dohromady Natálii a Františka.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. prosince 2020 11:51 | Aktualizováno: 18. prosince 2020 21:56

Natálie a František byli prvním párem, který dali experti dohromady v rámci pořadu Svatba na první pohled. V tomto týdnu se ukázalo, zdali takové vztahy mohou fungovat. Přišel totiž bod zlomu, na který od začátku všichni čekali.

Nova přišla na podzim s „unikátním sociálním experimentem“, reality show Svatba na první pohled. Nezadaní odvážlivci se s budoucím životním partnerem viděli až před oltářem. Jako první dali odborníci dohromady Natálii a Františka.

V tomto týdnu přišla na obrazovkách hodina pravdy všech zúčastněných párů. Měly totiž říct, zdali budou ve vztahu pokračovat, nebo se rozejdou. Právě jejich soužití přitom od začátku provázely peripetii, nevěsta na svatební cestě pronesla, že se jí chce ze ženicha „blejt“. Jak to tedy dopadlo?

Natálie překvapila diváky, když manželství neodpískala. „Děkuji za všechno, za to, že jsme se poznali. Určitě o tebe nechci přijít a chtěla bych nám dát šanci,“ řekla s tím, že František je hodná duše a má pro ni pochopení.

„Bylo to možná ode mě ze začátku i ošklivý, ale on to chápal a všechno bral sportovně, neurážel se, což asi jiný chlap by byl schopný i bouchnout dveřmi a odejít,“ dodala účastnice pozoruhodné reality show.

Témata: Svatba na první pohled TV Nova