Je to de**l, řekla Maláčová o Babišovi! Kalousek se toho hned chytil!

Miroslav Kalousek na sněmu strany TOP 09 (25.11.2017).

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. října 2020 9:45

Mezi některými členy vlády panují napjaté vztahy, což potvrdila slova Jany Maláčové na adresu premiéra Andreje Babiše. Výroku o předsedovi vlády se hned chytil jeho odvěký rival Miroslav Kalousek.

Jak vás stars24.cz informoval, v nedělním vydání pořadu 168 hodin se objevily záběry, na kterých ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD) pronesla, že premiér Andrej Babiš (ANO) je de**l.

Krátké video se ihned stalo hitem internetu a začalo si žít vlastním životem, i když někteří experti poukazovali na to, že ho podle jejich názoru neměla Česká televize odvysílat. Také političtí konkurenti okomentovali to, co zachytily kamery.

Kriticky se vyjádřil Miroslav Kalousek (TOP 09). „Paní ministryně Jana Maláčová prohlásila v ČT, že pan předseda vlády Andrej Babiš je de**l. Přemýšlím, jak pojmenovat ministry, kteří jsou ochotni být ve vládě člověka, o kterém chovají toto přesvědčení,“ uvedl na twitteru.

„Výrokem Jany Maláčové na adresu Andreje Babiše by se měly zabývat příslušné úřady a posoudit, zda nedošlo k úniku chráněných osobních údajů a zda nebylo vyzrazeno státní tajemství,“ dodal bývalý ministr financí.

Témata: Miroslav Kalousek Jana Maláčová (ČSSD) Andrej Babiš