Poprask na Miss Slovensko kvůli české soutěži! Dara Rolins přišla o klíčovou osobu!

Dara Rolins 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. srpna 2020 8:33

Na Slovensku bylo v posledních dnech velmi živo. Finálový přenos Miss Slovensko totiž poznamenal koronavirus, a to nepříliš pozitivně. Nejen, že se galavečer musel odehrát bez diváků, chyběly na něm ale některé klíčové osoby.

Nejprve měl pozitivní test na koronavirus kameraman, který měl na starosti reportáže o soutěži. K němu se tento týden přidali další tři nakažení.

"Šlo o tanečnici Dary Rolins a vím, že další dva lidé byli pozitivní. Ti se měli vrátit z natáčení české verze šou Tvoje tvář má známý hlas," prozradil zdroj Nového Času.

Organizátoři nemohli nic podcenit, a proto následovalo hromadné testování finalistek, účinkujících, ale i štábu. Nakonec to sice vypadalo, že galavečer proběhne podle plánů, na poslední chvíli ale přišlo náhle rozhodnutí.

"Je mi to velice líto, ale z preventivních důvodů kvůli koronaviru jsme museli nakonec rozhodnout, že finále se bude konat bez diváků v sále," uvedl ředitel soutěže Michael Kováčik.

Dokonce se upravovala i jednotlivá čísla. Daře Rolins například zakázali tanečnice a musela vystoupit bez nich. "Velmi mě to mrzí, protože jsme měli postavené číslo od A do Z. Od kostýmů přes choreografii, a je to všechno jinak. Doufám, že nezruší celou Miss, protože mám takový pocit, že postupně odpadá vše, co dělá vystoupení vystoupením. Dokonce tedy i publikum. To si neumím představit," řekla ještě před šou Dara.

Témata: Slovensko Dara Rolins Miss Slovensko