Tvář mění tvář! Oblíbená show oznámila změny, mění se porota i moderátor!

Tvoje tvář má známý hlas už zná vítězku, stala se jí Míša Badinková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. srpna 2020 16:11 | Aktualizováno: 7. srpna 2020 12:37

Tvoje tvář má známý hlas už nebude jako dřív! Nova dnes oznámila velké změny, mění se obsazení poroty i na postu moderátora show. O Ondřeje Sokola ale diváci nepřijdou.

Jestli se nějaká televizní show mohla v posledních letech považovat za konkurenta taneční soutěže StarDance, byl to formát Tvoje tvář má známý hlas. Zatímco tanečníci mají letos pauzu, celebrity převlečené za slavné hudební hvězdy se na podzim na obrazovku vrátí.

Věrní fanoušci tohoto pořadu se však musí připravit na velké změny. Nedá se říct, že nezůstane kámen na kameni, ale jde o pořádné personální zemětřesení. Mizí totiž tváře, se kterými je Tvář neodmyslitelně spjatá.

Podle informací webu super.cz dojde ke změně na nejvytíženějším postu moderátora, kterým až doposud byl herec a režisér Ondřej Sokol. Toho má od nové série vystřídat Vladimír Polívka. První jmenovaný ale bude přítomen nadále.

Sokol totiž nově usedne v porotě, kde ze staré sestavy zůstane pouze Aleš Háma. O místo nově přišli Jakub Kohák a Janek Ledecký. Zbývající volnou židličku pak zaujme někdejší účastnice soutěže Eva Burešová.

Témata: Tvoje tvář má známý hlas Ondřej Sokol Vladimír Polívka Eva Burešová