Nakažená z Techtle Mechtle promluvila: Vyhrožovali mi, že...!

Ilustrační foto

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. srpna 2020 20:33

Po jednom z nakažených prolomila mlčení i dívka, která je považována za zdroj nákazy v rámci večírku v pražském nočním klubu. Právě kvůli tomu to teď nemá vůbec jednoduché. Jakých reakcí se dočkala?

Jak vás stars24.cz informoval, před několika dny promluvil mladík, který se nakazil v klubu Techtle Mechtle, ohnisku nákazy koronavirem v Praze. Mimo jiné se přitom nechal slyšet, že dívka, od níž se měli všichni infikovat, již měla během návštěvy podniku příznaky nemoci covid-19. Ona to ale popírá.

"Nikomu bych nechtěla vědomě ublížit. Ten večer jsem se cítila dobře. Není pravda, že jsem o nemoci věděla a šla do Techtle Mechtle s pozitivním testem. Nechápu, jak někoho může vůbec napadnout, že jsem do klubu šla záměrně už nemocná," řekla webu irozhlas.cz.

Připomněla, že mezi nakaženými jsou i její přátelé, kterým rozhodně nic takového "provést" nechtěla. "Je to neštěstí, které si budeme všichni dlouho pamatovat. Kdyby mi někdo ukázal, co bude následovat po večírku, nikam bych nešla a ten večer bych si rozhodně odpustila," uvedla.

"Lidé mi ironicky gratulovali k napsaným článkům a „slávě“, vytvořili meme, diskutovali o mně nehezky v komentářích, vyhrožovali mi, že mě pobodají, rozbijí hlavu. Hanlivě se o mně vyjadřovali, pokoušeli se mi dovolat a psát zprávy přes sociální sítě, každý den mi přicházelo X žádostí o sledování," dodala.

Témata: Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2) Praha