Mladý Američan si sám uřízl přirození! Důvod vás šokuje!

Trent Gates 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. května 2019 16:20 | Aktualizováno: 9. května 2019 18:50

Mladík Trent Gates toužil po změně, stát se ženou ale nechtěl. Proto se rozhodl k šokujícímu kroku, vzal doma nůž a uřízl si pohlavní orgány. Záhadou se přitom vyhnul jakýmkoliv výraznějším komplikacím. Co ho k radikálnímu řešení vedlo?

Třiadvacetiletý Američan Trent Gates odmala nebyl spokojený se svým tělem. Sice se necítil být ženou uzavřenou v mužském těle, ale neměl rád svoje pohlavní orgány. Proto se rozhodl k radikálnímu a hlavně šokujícímu řešení.

Jednou procházel sociální sítě, kde narazil na fotografii jistého mladíka, který se rozhodl dát si svoje genitálie odstranit. Trentovi to přišlo jako skvělý nápad, tomu, co následovalo, se však téměř nedá uvěřit . Sám totiž vzal do ruky pořádně ostrý keramický nůž a začal chirurgický zákrok provádět v nevyhovujících domácích podmínkách.

Napoprvé si odstranil varlata a za další rok se rozhodl i pro odříznutí penisu. Při první „operaci“ navíc tlumil bolest jen studenou vodou, podruhé už se pro jistotu nadopoval léky. Podle portálu Metro to Trenta přitahuje k mužům, jelikož však odmítal změnu pohlaví, rozhodl se pro tyto drastické zákroky.

Největší záhadou však je, jak se vše mohlo obejít bez komplikací. „Všechno jsem dopředu dezinfikoval. Nedostal jsem žádnou infekci,“ prozradil mladý Američan, který po obou zákrocích vyrazil do nemocnice, kde mu lékaři rány vyčistili a zašili. Šrámy se pak nejpozději do měsíce úspěšně zahojily.

Je však jasné, že Trent to asi nemá v hlavě úplně v pořádku, proto musel absolvovat sezení u psychologa, aby mu vysvětlil své důvody. Průběh operací si navíc pečlivě zdokumentoval, což také o lecčems vypovídá.

Jejich výsledek si však pochvaluje. „Moje orgasmy jsou teď ještě intenzivnější,“ nechal se slyšet. „Po prvním sexu od zákroku jsem se od rozkoše třásl ještě celé hodiny. Může za to prostata,“ vysvětlil muž, který tak konečně překonal deprese a cítí se být sám sebou.

Témata: Trent Gates