ŠOK pro Terezu: Nové oblečení od ministra a snížení trestu!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. dubna 2019 13:39

Tereza H. měla v pákistánském vězení nečekanou návštěvu! Za ní i dalšími vězeňkyněmi přišel osobně generální ministr Panžábu, který před Velikonocemi rozdával dárky!

Tereza dostala osm let a osm měsíců! Trest sice není pravomocný, protože se proti němu obě strany odvolaly, přesto to mladá Češka nesla velmi těžce!

Věznici Koh Lakhpat v Láhauru, kde sedí i česká pašeračka Tereza (22), přišla na Velký pátek významná návštěva. Generální ministr Panžábu Sardar Usman Buzdar obyvatele nápravného zařízení a místní trestance podle Blesku potěšil i mnoha dary.

Svůj příděl dostala i Tereza, která v dárkové tašce našla nové krásné oblečení, které ji po delším čase vyčarovalo úsměv na tváři! Ještě větší radost jí však udělal druhý dárek – snížení trestu!

Bohužel se ale Tereza domů nedostane o moc dřív - politik snížil trest všem ve věznici o dva měsíce. Přesto je to lepší než nic! O tom, jak dlouhou dobu za mřížemi stráví, bude jasno nejdříve v září – právě tehdy se má po odvolání konat další stání v jejím procesu!

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán Drogy