Melania Trumpová promluvila o Monice Babišové! Takhle o ní hovoří na sociálních sítích!

Monika Babišová a Melania Trumpová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. března 2019 11:54

Pozornost celého Česka se včera zaměřovala na schůzku premiéra Andreje Babiše a amerického prezidenta Donalda Trumpa. Když spolu jednali, jejich ženy Monika a Melania se mezitím bavily spolu. A společně strávený čas si velmi pochvalují!

Manželky politiků spolu ladily nejen barevně - Monika Babišová na sobě měla světle fialový kabát s růžovou ozdobou na rukávech a pod ním béžové šaty, Melania Trumpová zvolila výrazné zelené plášťové šaty -, ale i názorově!

It was wonderful to welcome the Prime Minister & his wife Monika Babišová of the Czech Republic to the @WhiteHouse today. I enjoyed speaking with Mrs. Babišová about the many important issues children are facing around the world today. #BeBest pic.twitter.com/4QZsF7Wb32

— Melania Trump (@FLOTUS) 7. března 2019

Monika se s Melanií si totiž evidentně padly do oka! Obě společnou schůzku na sociálních sítích popisovaly v superlativech. „Bylo báječné přivítat premiéra České republiky a jeho manželku Moniku Babišovou dnes v Bílém domě. Užila jsem si rozhovor s paní Babišovou o mnoha důležitých záležitostech, kterým dnešní děti musejí čelit,“ napsala první dáma USA na twitteru, kde ji sleduje 11,6 milionu lidí.

Podobně nadšeně se vyjádřila i Monika Babišová. „Byla velká čest setkat se panem a paní Trumpovými v Bílém domě,“ přiznala manželka českého premiéra. Melanii označila za „krásnou paní Trumpovou“ a dodala, že bylo úžasné ji opět vidět.

„Čaj s první dámou… milá konverzace o ženách, dětech, charitě a Bílém domě,“ dodala Monika k fotkám, které zveřejnila na Instagramu.

První dáma USA samozřejmě od českého premiéra a jeho ženy dostala cenný dar. Náušnice s českým granátem jí u klenotníka Roberta Hájka nechala navrhnout¨právě Monika Babišová.

Témata: Monika Babišová Melania Trumpová USA