Muž skončil s nožem v zádech! Z nemocnice utekl kvůli neuvěřitelnému důvodu!

Zbraně

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. února 2019 16:10 | Aktualizováno: 28. února 2019 19:44

Občas se říká, že Rusko je země neomezených možností. Obliba vodky mezi tamními obyvateli se vymstila mladému Vladimirovi, který se v opilosti připletl do potyčky, po níž skončil ošklivě zraněný. Ani to ho však nedonutilo k tomu, aby v nemocnici dodržoval klidový režim.

Čtyřiatřicetiletý Vladimir to asi přehnal s vodkou a připletl se do opilecké rvačky. Nakonec skončil v okresní nemocnici Zelenodolsk v ruské Kazani, kde opravdu šokoval místní lékaře a sestřičky. Jen ve spodním prádle a se zabodnutým nožem v zádech se totiž vydal ven ze špitálu, aby si zapálil cigaretu.

„Kam si myslíte, že jdete, Vladimire?“ zeptala se jej jedna z duchapřítomných zdravotních sester. Stále značně opilý a zmatený muž odpověděl, že jde kouřit, nebránil mu v tom ani předmět, který mu trčel ze zad. Vladimir tak pokračoval dál směrem ven.

„Zbláznil jste se? Venku je zima, vraťte se,“ nevzdávala sestra své úsilí, zatímco jedna z jejích kolegyň vše natáčela na mobilní telefon. Varování před mrazem bylo pochopitelné, v Kazani tou dobou ukazovala rtuť teploměru -10 °C.

Vladimir však v cestě pokračoval, nezastavil ho ani fakt, že žádnou cigaretu neměl, na což jej sestřička upozorňovala. Dezorientovaný muž asi doufal, že venku narazí na někoho, kdo se s ním o jednu „kusovku“ podělí.

Zraněného pacienta nakonec zastavil až jeden z doktorů, který mu vysvětlil, že je nutné, aby se vrátil do tepla. Spolu se sestřičkou nakonec Vladimira odvedli zpět a lékaři ho konečně mohli ošetřit. Bodné zranění se nakonec neukázalo jako vážné, nůž totiž narazil na kost a nepoškodil vnitřní orgány. Případem se přesto zabývá policie.

Témata: krimi Rusko zbraně Alkohol