Dcera vyfotila havrana a smrtku! Přišli si pro umírajícího otce

Sharron s otcem Royem jen hodiny před jeho smrtí. 5

Autor: Jan Novák, stars24.cz

17. listopadu 2017 11:03

Sharron Collová z Doncasteru při poslední návštěvě svého otce v hospicu, vyfotila stíny, o kterých říká, že ho přišly doprovodit na onen svět.

Dcera se starala o těžce nemocného otce v hospicu před jeho smrtí. Poslední návštěva byla velice zvláštní. Povedlo se jí vyfotografovat stíny, které dle ní přišly doprovodit jejího otce na onen svět. Stalo se tak nedaleko Doncasteru.

Smrtka se krčila a číhala za rohem v chodbě a vrána seděla na elektrickém vozíku. Oba stíny se objevily jen několik hodin před tím, než její otec Roy zemřel. Celé se to odehrálo v roce 2013, kdy její otec podlehl rakovině.

Sharron sdílela fotky až nyní a věří, že takhle může pomoci všem, kteří se potřebují vypořádat se ztrátou milované osoby.

Nejdříve se těchto fotek bála, protože s bratrem na nich uviděli smrtku. Nyní ale svou zkušenost chápe trochu jinak. Jde prý o převozníky, kteří přišli doprovodit jejího otce na onen svět.

„Snímky jsou pro mě velmi osobní. Pomohly mi se vyrovnat se smrtí otce,“ uvedla pro Daily Mirror. „Vrány a havrani jsou prý symbolem smrti, ale vrány se kolem hospicu nikdy nevyskytovaly,“ řekla.

„Starala jsem se o otce a bylo zvláštní to, jak pořád ukazoval ven. Nemohl už pořádně mluvit a nešlo mu vysvětlit, co přesně vidí, ale byl vyděšený. Myslela jsem si, že blouzní z léků.“

Sharron údajně vykoukla z pokoje a viděla postavu, která ji pořádně vyděsila. Vránu poznala až na fotografiích.

Duchy vídá Sharron údajně od svých pěti let. Nikdo jí však nikdy až dosud nevěřil.

Témata: Sharron Coll Velká Británie Duchové