Tereza H. v Pákistánu oslnila! Právník ji před soudem požádal o ruku!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 11

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

11. prosince 2018 11:25

Češka Tereza H., která v Pákistánu čelí obžalobě z pašování drog, se v pondělí opět vydala k soudu. Poté, co se soudce rozhodl vyhovět obžalobě a počkat na rozhodnutí nejvyššího soudu, ji čekalo překvapení. Dočkala se totiž žádosti o ruku!

Proces s Terezou H. by se měl blížit ke konci. Naznačují to nejen pákistánská média, ale i soudce, který se Tereziným případem zabývá. Dívka aktuálně čeká na rozhodnutí nejvyššího soudu. Žalobce se na něj obrátil poté, co mu soudce odmítl žádost o novou obžalobu.

Před soudem na Češku, ze které se v Pákistánu stala celebrita, čekal její pronásledovatel - právník Shoiab Nazai. Podle Blesku je Terezou úplně posedlý a dokonce jí několikrát řekl, že ji miluje.

Nazai má sice od soudu zakázáno Češku obviněnou z pašování téměř devíti kilogramů heroinu doprovázet do soudní síně a být přítomen na jednání, ani to mu ale nezabránilo v tom, aby na Terezu počkal před budovou soudu. A tam ji k překvapení všech požádal o ruku! 

Policie jej následně musela odvést pryč, aby mohla Tereza odejít. Češka jeho vyznání brala s úsměvem a žádost ji prý velmi potěšila.

Už dříve Tereza prozradila, že si dlouhé chvíle ve vězení krátí psaním knih. Podle pákistánských médií už má dvě hotové! Zprávu přinesl zpravodajský server Lahore News, který píše, že Tereza H. ve svých knihách popisuje vězeňský život a pákistánskou kulturu.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán