Tereza H. měla slzy na krajíčku! Pákistánský soudce ji podvedl!

Tereza H. zadržená v Pákistánu u soudu 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. listopadu 2018 16:45

Čekání na verdikt opravdu není pro Terezu H. žádný med! Kamery pákistánských médií ji zachytily ve špatném rozpoložení. A není se co divit – kvůli stávce se soudní jednání opět nekonalo!

Na záběrech médií vypadá Češka unavená a snad i trochu potrávená. K soudu se totiž opět dostavila zbytečně. Pokračující stávka soudců ve čtvrtek ráno zabránila řádnému jednání!

Proces tak byl opět odložen, další jednání by mělo být v sobotu 3. listopadu, píše Blesk. Zdá se tedy, že pákistánské úřady opravdu nikam nespěchají. A to přitom soudce před pár dny sliboval, že verdikt vynese do konce října!

Tereza tak dnes alespoň měla možnost prostřednictvím novinářů poslat vzkaz rodině. Přiznala, že je velmi unavená. „Chci být se svou rodinou,“ vysvětlovala médiím s tím, že jí její blízcí velmi chybí!

Žádnou zprávu jim přesto přímo neposlala. „Ne, oni vědí, jak moc je mám ráda,“ řekla se slzami v očích!

Pákistánští celníci zadrželi mladou ženu z České republiky 10. ledna, údajně poté, co prošla přes dvě kontrolní stanoviště protidrogových jednotek cestou na let do Abú Zabí ve Spojených arabských emirátech. Odtud se podle pákistánského tisku chystala pokračovat do Irska. Devět kilogramů drogy našli celníci v jejím kufru. Kromě Češky byl obviněn ještě jeden muž, který není z České republiky. Žena vinu odmítá.

Praha zatím nemá s Pákistánem uzavřenou smlouvu o předávání vězňů, české ministerstvo spravedlnosti ale o ni usiluje.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán