Soud s Terezou H. je u konce! Dívce pořádně zmrzl úsměv na rtech!

Tereza H. zadržená v Pákistánu u soudu 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. října 2018 11:40

Proces s Terezou H., která před pákistánským soudem stojí kvůli údajnému pašování drog, se pomaličku chýlí ke konci. Ve středu proběhlo další líčení, teď už zbývá jen vyslechnout posledního svědka!

Proces se táhne už více než při čtvrtě roku. Ve středu měl přijít na řadu poslední svědek, jenže soud byl opět odročen – tentokrát kvůli nepřítomnosti soudce. A tak bude vyšetřovatel případu vypovídat až v sobotu, uvedl Blesk.

Pákistánské úřady si dávají pořádně na čas, není to totiž poprvé, co bylo jednání odloženo. Jednou byla důvodem odročení kandidatura soudce v místních volbách, pak to byl sportovní turnaj. Proč soudce nedorazil na jednání tentokrát, jasné není. Hovoří se o nemoci, podle jiných zpráv si soudce vzal dovolenou.

Tereza, která se cestou k soudu vypadala zasmušeně, se zasmála až ve chvíli, kdy zjistila, že na ni míří kamery. Jenže když zjistila, že soudce nedorazil, úsměv ji poněkud zmrzl na rtech!

Další jednání se tedy uskuteční v sobotu 20. října, kdy bude konečně vypovídat vyšetřovatel, který měl Terezin případ na starosti. Tím by měly být výslechy svědků uzavřeny. Kdy bude vynesen rozsudek, ale zatím není možné říci.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán