Šok v Tescu! Pokladní vystartovala na matku s dcerou (17)

Tesco

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

31. října 2017 7:07

Tak trochu to s opatrností přehnala pokladní v supermarketu ve Velké Británii.

Sedmačtyřicetiletá Catherine O'Callaghan se o víkendu vydala se svou sedmnáctiletou dcerou na běžný rodinný nákup. Jenže při placení narazila na pokladní s poněkud striktním názorem, informoval britský deník The Daily Mail.

Mezi potravinami byla totiž láhev růžového vína, která zarazila prodavačku natolik, že O’Callaghanová od ní obdržela nechtěnou přednášku. Podle prodavačky je totiž přímo ostudné, když rodiče pijí alkohol v domě, kde se nacházejí i jejich děti. Navíc je odsouzeníhodné prý i to, že si matka kupuje alkohol přímo před svou sedmnáctiletou dcerou. O’Callaghanová byla touto situací natolik zaskočena a uražena, že zbytek nákupu nechala na páse a společně s dcerou ze supermarketu odešla.

Nákupní řetězec okamžitě informovala a žádala vysvětlení k chování jejich zaměstnankyně a omluvu. Vedení sítě Tesco se O’Callaghanové omluvilo a dodalo, že jejich pokladní reagovala opravdu poněkud zbrkle, když se snažila dodržovat meze zákona o prodeji alkoholu mladistvým. Podle O’Callaghanové je ale celá záležitost nesmysl, jelikož bylo víno pouze pro ni a jejího manžela.

Témata: Tesco Velká Británie