Po svatbě Meghan a Harryho přišla zdrcující zpráva: Mám rakovinu!

Královská svatba prince Harryho a Meghan Markleové 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. července 2018 19:38

Jen krátce po svatbě prince Harryho a Meghan Markle se objevila zpráva, že biskup Michael Bruce Curry, který je oddával a kterého si pamatuje celý svět, bojuje se zákeřnou chorobou! Vášnivý duchovní prozradil, že bojuje s rakovinou prostaty.

Biskup se zapsal do paměti lidé z celého světa svým vášnivým projevem o lásce Harryho a Meghan, který pronesl v květnu u příležitosti jejich sňatku. Díky tomu se z něj staral doslova celebrita!

Jenže není všechno jen růžové! Biskup Curry přiznal, že má rakovinu prostaty a že ho čeká operace. První Afroameričan ve vedení episkopální církve ale zůstává optimistický.

„Před několika měsíci mi ji objevili při pravidelném vyšetření. Příští týden podstoupím po konzultaci s lékaři, manželkou a dcerami operaci,“ popisuje duchovní, co jej teď čeká.

„Prognózy vypadají velmi dobře. Mluvil jsem s několika dalšími, kteří prošli touto cestou a kteří mi nabídli povzbuzení a užitečné rady. Budu v nemocnici nejméně jeden den, pak se budu zotavovat doma. Řekli mi, že zhruba za šest týdnů bude zase zdravý,“ věří duchovní.

A už teď plánuje, že se brzy vrátí za kazatelský pultík! „V září bych se rád vrátil do práce,“ napsal Curry v dopise, který publikovala jeho církev.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Michael Bruce Curry