TRAGÉDIE u Nových Zámků. Nehodu přežil z rodiny jen roční hoch. Osmiletá dívka i těhotná žena jsou po smrti

Slovenská policie vyšetřuje tragickou nehodu u Nových Zámků.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. června 2023 19:49

V neděli došlo v obci Strekov v okrese Nové Zámky k tragické dopravní události, která si vyžádala tři lidské životy. Kritická nehoda nastala, když se čelně střetly dvě motorová vozidla, napsala slovenská agentura TASR.

Podle informací ze slovenských médií v jednom z aut seděla čtyřčlenná rodina, rodiče a dvě děti. Rodiče a jejich osmiletá dcera zahynuli, přežil jen jejich roční syn, který byl převezen do novozámocké nemocnice. Dceru na místě záchranáři několik minut oživovali. Mimořádnost tragédie dokládá skutečnost, že žena byla v sedmém měsíci těhotenství, informovala později Markíza na svém webu.

Ve druhém motorovém vozidle se nacházeli dva cestující. Řidič utrpěl mírná zranění a byl přepraven vrtulníkem do nemocnice v Nitře. Jeho spolujezdkyně utrpěla také lehká zranění a byla převezena do nemocnice v Nových Zámcích.

„37letý řidič vozu Hyundai i30 z dosud nezjištěných příčin pravděpodobně přešel do protisměru, kde došlo ke srážce s vozem Volvo XC 90. V Hyundai se smrtelně zranil řidič, 31letá spolujezdkyně a 8letá holčička. Z posádky tohoto auta srážku přežil jen roční chlapeček, který byl převezen do nemocnice. Řidič a spolujezdec ve Volvě se zranili snáze,“ uvedla nitranská policie na sociální síti.

Témata: Dopravní nehody Slovensko Policie SR