Marii zabil v koupelně mobilní telefon: Kamarádka sledovala v přímém přenosu poslední videohovor, který skončil tragicky!

Maria Antonietta Cutillo

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

7. května 2023 8:42

Teprve šestnáctiletá Maria Antonietta Cutillová zemřela ve vaně v době co měla svůj poslední videohovor se svojí kamarádkou, která viděla její smrt na vlastní oči.

Dne 2. května došlo v italské provincii Avellino v obci Montefalcione k tragické události. Šestnáctiletá Maria se koupala ve vaně a během videohovoru s kamarádkou se jí nešťastnou náhodou vysmekl mobil, který ji spadl do vody. Podle zpráv uveřejněných v italském deníku Il Messaggero kamarádka viděla na vlastní oči, jak se mladá dívka stala obětí elektrického proudu a okamžitě zavolala záchranku, protože její rodiče nebyli doma.

Maria tuto nehodu bohužel nepřežila a její kamarádka Fabi na sociální síť TikTok vyrobila vzpomínkové video. „Nikdy, nikdy na tu scénu nezapomenu," napsala. Dále říká: „Poslední hovor, poslední společný smích a když sis se mnou povídala, stalo se tohle. Tvůj hlas se mi ozývá v hlavě, když jsi křičela mé jméno, mám tu scénu stále před očima, mám před sebou tvé velké zelené oči, myslím na tvůj smích."

Témata: Maria Antonietta Cutillo