Obří "přirození" vysečené do trávníku na místě korunovace krále Karla III.!

Král Charles

Autor: Jan Novák, stars24.cz

5. května 2023 10:41

Neuvěřitelně drzí vtipálci vysekaly do trávníku obří mužský pohlavní orgán na slavné ploše Royal Crescent v anglickém Bathu, kde se již zítra má konat plánována velká korunovační párty. Co tím novému královi Británie vzkazují si každý může domyslet.

Občané se v čtvrtek probudili s ranním úžasem, co se jim to urodilo na slavném královském trávníku. Když si všimli zřetelného mužského pohlavního orgánu vysečeného do plochy trávníku. Věřte, že je obrovský, jak informuje americký server New York Post s odkazem na britskou mediální společnost SWNS.

Giant penis mowed into lawn at King Charles’ coronation bash site 😂This may rub royalists the wrong way.Cocky pranksters mowed a giant penis onto the famous grounds of The Royal Crescent in Bath, England, where a major coronation party is set to be thrown in just two days. pic.twitter.com/PCeezL12Mp

— GenXtina 🕳🐇 (@GenXChristinaR) May 5, 2023

Zatím není jasné, zda se případem zabývá policie.

Okázalé domy z 18. století tvoří půlkruh, na který směřuje špička orgánu. Tento areál je po celém světě znám pro svůj krásný a "perfektní trávník".V sobotu je naplánována georgiánská "velkolepá korunovační párty" na počest korunovace krále Karla III. v londýnském Westminsterském opatství.

Ceremoniál bude velmi slavnostní a mezi představiteli se objeví Lionel Richie, Katy Perry a Andrea Bocelli. Očekává se, že se účastní i první dáma Jill Bidenové.

Slavnostní průvod projde od Buckinghamského paláce přes Trafalgarské náměstí a Downing Street až k Westminsterskému opatství.

Při zkoušce se předvedlo tisíce vojáků z britské armády, námořnictva a Royal Air Force, kteří hráli na různé hudební nástroje.

Podle dalších zpráv se očekává, že bude nutné dostat mimo dosah oba bratry Harryho a Williama během této korunovace.

Navíc, Harry se v Británii nezdrží dlouho. Podle dostupných informací zveřejněných na serveru Page Six bude v zemi pouze 24 hodin a následně se vrátí zpět do Montecita v Kalifornii, aby se mohl připojit k oslavě 4. narozenin svého syna Archieho.

Témata: Král Charles III. (Karel III.) Velká Británie