Brutální umučení! Mladá dívka odjela pracovat jako au pair, rodina jí zlámala kosti a upálila!

Francouzská policie

Autor: ČTK, stars24.cz

26. června 2018 16:05

Britský soud dnes poslal na doživotí do vězení francouzský pár, který byl v květnu uznán vinným z vraždy mladé krajanky, která u něj pracovala jako au pair. Její zuhelnatělé tělo našli loni v září hasiči v zahradě domu v britské metropoli, kde dvojice žila. Odsouzení mohou být podle verdiktu podmínečně propuštěni nejdříve za 30 let.

Podle obžaloby byli pětatřicetiletá Sabrina Kouiderová a o pět let starší Ouissem Medouni přesvědčeni, že se dívka a bývalý partner Kouiderové Mark Walton spikli a chtěli omámit a sexuálně zneužívat členy jejich rodiny. Psychicky labilní Kouiderová také žila v domnění, že Walton, zakládající člen irské skupiny Boyzone, má s au pair poměr.

Jednadvacetiletou au pair Sophii Lionnetovou, popisovanou jako nezkušenou, ostýchavou a naivní, podrobovali násilným "výslechům", z nichž některé si nahrávali.

Poslední takový výslech se podle obžaloby uskutečnil v noci z 18. na 19. září loňského roku, kdy dvojice dívku mučila a bila, až ji nakonec zabila. Přesnou příčinu smrti vyšetřovatelé nemohli zjistit kvůli stavu těla, prokázali ale, že au pair utrpěla mnohočetné zlomeniny.

Kouiderová a Medouni vinu odmítali a tvrdili, že Lionnetová zemřela nešťastnou náhodou. Přiznali se jen k tomu, že se její tělo pokusili zpopelnit.

Témata: Lidé Vražda Francie týrání