Brutální útok! Kluka (15) rozsekali mačetami

Lesandro Guzman-Feliz, tohoto kluka rozsekal gang mačetou 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. června 2018 15:03

Otřesný osud potkal teprve patnáctiletého mladíka Lesandra Guzmana-Felize. Čtyři násilníci jej za bílého dne vyvlekli z obchodu a pustili se do něj mačetou! A i když doslova bojoval o svůj život, nakonec zemřel přímo na ulici!

Čtveřice útočníků vyvlekla mladíka z násilím z obchodu a opakovaně na něj útočila mačetou. Nakonec ho nechali agresoři ležet v tratolišti krve! Lesandro Guzman-Feliz zemřel jen pár kroků od nemocnice v Belmontu v New Yorku.

Celý čin zachytili veřejné kamery. Na otřesném videu je vidět, jak násilníci mladíka táhnou za kapuci a jak ho zuřivě bijí a sekají velkým ostřím. Následně pachatelé nasedli do dvou aut a odjeli.

Podle policie vyl Lesandro byl vícekrát bodnut, navíc měl obrovskou ránu na krku. Lesandro bolestí křičel, přesto byl schopen ještě přeběhnout přes ulici. Od hlavy až k patám byl pokryt krví, popisuje deník Mirror.

Mladík, který žil nedaleko místa útoku, běžel směrem k nemocnici, bohužel ale zemřel na zranění jen chvíli před tím, než se k ní dostal, uvedla policie.

Policie se domnívá, že útočníci Lesandra znali. Nejmenovaný zdroj tvrdí, že byli součástí gangu, se kterým Lesandro nechtěl spolupracovat. Jeho sestra Genesis Collado-Felizová (17) uvedla, že její bratr byl „dobrý student" a „dobrý kluk".

„Snažil se dostat do obchodu, protože si myslel, že tam bude v bezpečí. Odtáhli ho z obchodu jako psa! On není zločinec,“ vysvětluje zoufalá dívka!

Témata: Lesandro Guzman-Feliz Vražda USA krimi