Najímá si za sebe první dáma USA dvojnici?

Melania Trumpová

Autor: Jan Novák, stars24.cz

23. října 2017 5:38

Před několika dny zveřejnila americká herečka Andrea Wagner Barton na svou sociální síť poněkud nezajímavé video. Na něm je pár dní starý rozhovor s americkým prezidentem Donaldem Trumpem.

Komentář pod tímto videem ale rozpoutal internetové debaty po celém světě! Wagner Barton totiž v komentáři poukazuje na to, že ve videu po Trumpovu boku podle ní v žádném případě nestojí jeho krásná manželka, bývalá slovinská modelka Melania! Té na záznamu zakrývají půlku obličeje obrovské černé brýle a za celou dobu téměř vůbec nezmění ani výraz tváře. Kdo tedy dělá ve videu garde kontroverzní hlavě Ameriky?

Podle amerických konspirátorů, kteří se tímto názorem zabývají už několik měsíců, má jít o dvojnici Melanie Trumpové. Servery Dailymail.uk či independent.uk uvedly, že má jít s největší pravděpodobností o její osobní bodyguardku, která je Melanii velmi podobná. Proč si ale první dáma Ameriky najímá dvojnici? Podle uvedených zdrojů má prý Melania nejspíš strach, že by se stávala terčem kritiky kvůli svému vystupování ještě mnohem častěji.

Další zvláštní věcí, na kterou konspirátoři upozorňují, je to, že Trump v probíraném videu pronáší větu: ,,Moje žena Melania, která je teď tady vedle mě… ‘‘ Podle nich se tím totiž snaží upozornit na to, že vedle něj stojí opravdu jeho vyvolená a ne nikdo jiný! Pokusem o ‘‘dokonalý zločin‘‘ tedy možná nakonec Trump celou situaci prozradil.

Co myslíte, má podle Vás krásná Melania důvod najímat si na veřejné akce dvojnici?

Témata: Melania Trumpová Donald Trump