Strýc vévodkyně z Cambridge Kate dal své ženě pěstí na ulici!

Gary Goldsmith se svou ženou Julie-Ann... 5

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

15. října 2017 14:52

Gary Goldsmith (52), jenž je strýčkem Británií milované vévodkyně z Cambridge Kate, lítá v pěkném průšvihu. Respekt k ženám mu zřejmě moc neříká.

Bratr matky Kate totiž před dvěma dny veřejně na ulici udeřil svou ženu pěstí do obličeje. Ta musela být kvůli následkům hospitalizována. Proč se Goldsmith uchýlil k ráně pěstí?

Gary a jeho žena Julie-Ann byli společně tento pátek na večírku v centru Londýna. Cestou domů se prý ale pohádali, a to kvůli Garyho závislosti na kokainu! Uvedl tak britský deník Daily Mail. Julie-Ann si ale podle svědků měla začít s fyzickým ubližováním jako první. Svému manželovi prý během hádky dala facku jako první. Ten ale s ničím neotálel a levačkou udeřil svou manželku pěstí do obličeje. Ta se při pádu na zem uhodila hlavou o chodník, jak uvedl taxikář, který byl svědkem celé situace.

Při výpovědi také uvedl, že cestou z baru domů byli manželé hrubí i na samotného taxikáře. Údajně se i chlubili svými penězi a tím, kolik liber denně za jízdou taxíkem utratí. Už v autě následovala hádka, během které Julie-Ann Garymu vyčítala, že týden nepřišel domů, jelikož bral kokain se svými přáteli. Na to Gary osočil svou ženu, že je ‘‘děvka‘‘ a následovala strkanice u jejich domu, která skončila hospitalizací Julie-Ann.

Goldsmith byl zadržen a následně propuštěn na kauci. Oficiální soud násilníka proběhne 31. října. Zda bude Julie-Ann svědčit proti němu, zůstává otázkou.

Témata: Gary Goldsmith Vévodkyně Kate Princ William