Horor: Tohle je rozčtvrcená Slovenka z rakouského jezera. Vrah jí chtěl sníst!

Rakousko, Neziderské jezero 2

Autor: stars24.cz

3. května 2018 20:27

Vražda ženy, která podle médií zřejmě byla slovenskou prostitutkou a jejíž rozčtvrcené tělo bylo nalezeno u Neziderského jezera na východě Rakouska, má mnohem temnější pozadí, než bylo dosud známo. Rakouská policie zveřejnila fotografii zavražděné (v GALERII).

Třiašedesátiletý Rakušan, který se k činu již doznal, část těla zmrazil, aby ho později mohl sníst, uvedla dnes podle agentury DPA rakouská prokuratura. Identita ženy prozatím není známa.

"Měl v plánu ji později ochutnat," řekla mluvčí prokuratury Verena Strnadová o části těla, kterou si vrah uschoval v mrazáku.

Rakušan tvrdí, že se s ženou, která mu sdělila falešné jméno, seznámil v březnu na vídeňském Západním nádraží a odešel s ní domů. Žena ale začala křičet, když přistoupil k intimnostem, proto ji v panice uškrtil. Následně ji rozřezal a těla se zbavil v Neziderském jezeře.

Policie dosud neobjevila všechny pozůstatky, nenašly se ještě ruce a lýtka ženy.

Identitu oběti, které bylo mezi 25 až 30 lety, policie prozatím nezná. V databázi ale má její DNA, kterou našla loni na jaře ve Vídni při vyšetřování případu vloupání do sklepa. Souvislost mezi ženou a vloupáním známa rovněž není.

Rakušan, který se k vraždě doznal, strávil za mřížemi za různé násilné a sexuální činy přes 30 let. Podmínečně propuštěn byl v říjnu 2016.

Témata: Vražda Rakousko Slovensko