Otřesný čin! Migrant vyrval rodičům malého chlapečka a skočil s ním pod vlak!

Vlaky

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. dubna 2018 9:26

Německo šokoval brutální útok, ke kterému došlo ve čtvrtek v Hamburku. Třiatřicetiletý muž z Nigeru na nástupišti městské dráhy před zraky cestujících nožem ubodal svou bývalou 34letou ženu a roční dcerku. Dítě zemřelo na místě, žena v nemocnici. Ve stejný den se ale odehrál ještě jeden podobný incident.

Policie informovala, že ve čtvrtek migrant náhle popadl pětiletého chlapce a skočil s ním do kolejiště. K incidentu došlo ve městě Wuppertal v západním Německu. Informovala o tom agentura AP. 

Chlapec čekal na stanici se svými rodiči a dvěma mladšími sourozenci, když ho útočník popadl a skočil s ním před blížící se vlakem. Řidič nedokázal včas zastavit, jako zázrakem ale nebyli migrant ani chlapec vážně zraněni, protože pod vlakem leželi podélně. Dítě bylo při incidentu lehce zraněno utrpělo ale velká šok. Útočník vyvázl bez zranění.

Policie uvedla, že 23letý podezřelý, který do Německa přišel z Indie jako žadatel o azyl už před několika lety, měl předchozí policejní záznam. Jaký byl jeho motiv ale není jasné, muž s policií nechtěl mluvil. Soudce v pátek rozhodl, že bude poslán do psychiatrické léčebny.

Témata: Německo Imigranti z Indie Vlaky