Tereza H. nebude jediná za mřížemi? Obvinění teď čelí další dívky!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 9

Autor: stars24.cz

19. března 2018 13:41

Příběh Terezy H. má stále co nabídnout. Mladou Česku, která měla kufr plný heroinu, zadrželi 10. ledna v Pákistánu a nyní čeká ve vězení na rozsudek soudu. Celý případ má velmi rozsáhlé kořeny, proto je stále co vyšetřovat.

Dívka začala v pákistánské věznici mluvit. Polici uvedla všechny, kteří s ní spolupracovali, mimo jiné i další dívky. Na bosse drogového gangu Tárika, do kterého Tereza H. patřila, byl vydán mezinárodní zatykač. Před soud byli také předvoláni všichni, kteří zajišťovaly Tereze H. ubytování a všechno potřebné v Pákistánu.

Jednou z dívek, která je podle MF Dnes také obviněná z převážení drog, je třiadvacetiletá Jana, která je kamarádkou zadržené dívky. Ta prý s celým případem nemá nic společného. „Na letišti jsem prošla kontrolami, žádné drogy jsem nepřevážela. To jsem řekla i policii. Vízum mi zařídil člověk v Irsku,“ podle Expres tvrdí dívka, která již několik měsíců žije v Anglii. Pravdou je, že ve Velké Británii se údajně nachází i boss drogového gangu Tárik.

Zdá se, že celý případ bude ještě zajímavý. Zřejmě jde o velmi rozsáhlý gang, který spolupracoval mezinárodně. Nebude tedy lehké odhalit všechny. Tereza může mít s gangem ještě velké problémy i po propuštění z věznice.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu