Kriminálník Jeremy Meeks se rozvádí! Chtěly byste ho?

Jeremy Meeks (model) 7

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

9. října 2017 15:20

Určitě jste slyšeli o kriminálníkovi, který po propuštění z vězení získal nabídky od modelingových agentur a doslova přes noc se stal světovou senzací. Snědý Američan (33) s modrýma očima, který má na svém instagramu momentálně 1,4 milionu sledujících, je snem mnoha žen. To, že je ženatý a má tři děti, navíc evidentně není překážkou!

Velký zájem o jeho osobu zřejmě způsobil, že mu sláva trochu stoupla do hlavy. Nebo spíš trochu více. S manželkou Mellisou, se kterou vychovávali tři děti, se totiž na jeho přání rozvádějí. A hádejte proč! Krasavec si totiž našel přítelkyni, se kterou se před dvěma měsíci zasnoubil. Že se s manželkou odloučili teprve nedávno, mu vrásky nejspíš nedělá. Čerstvou snoubenkou je pohledná brunetka Chloe Green (26), tedy miliardářská dědička značky Top Shop. Naposledy byl nový pár viděn na luxusní jachtě, která patří rodině Chloe. Jeremy, který se svou rodinou nikdy nežil v žádném přepychu, si peněz a pozornosti momentálně opravdu užívá.

V minulosti byl chycen například při drobných krádežích, ale podle svých slov už je napravený, vězení mu prý bylo dostatečnou lekcí. Trestán byl například také za ozbrojené loupeže a padělání dokladů. Tomu je ale konec a hezoun si vydělává už jen legálně. Minulý rok si ze svých rostoucích příjmů například koupil Maserati. Pomluvy, že je se současnou snoubenkou pouze kvůli penězům, se tak pomalu rozplývají.

Témata: Jeremy Meeks (model)