Zakrvácený migrant natáčel video poté, co ubodal před dětmi manželku. Už mě štvala!

Ubodal svojí ženu a pak se u toho natočil! Syrský uprchlík šokoval celý svět!

Autor: Hrušková, stars24.cz

8. března 2018 18:48

Zločin, který se odehrál v Německu šokoval celý svět. Syrský uprchlík Abu Marwan natočil sám sebe po tom, co zavraždil svojí ženu. Celý incident se přitom odehrával před očima jejich dětí. Na videu vzkázal všem ženám, že takhle dopadnou taky, pokud budou štvát svoje muže. „Tak skončíte!“ vzkázal.

Jednačtyřicetiletý muž publikoval video na sociální síti. Obsahem videa je jeho popis, jak ubodal svojí manželku. Video je natočené těsně po jeho činu. Dokazuje to i krev na jeho rukou, kterou na videu nezakrývá.

Jeho video bylo míněné jako výstraha pro ženy, které by se odvážili vzepřít svému muži. Po zveřejnění videa z místa činu odešel i se svým synem. Šokující na celé události bylo, že i jeho syn na videu vyzýval ženy k poslušnosti. „Tak skončíte!“ vzkázal muž ve svém videu.

Dcera ubodané ženy, zavolala matce záchranku. Podle informací z deníku Daily Mail šlo o normální rodinu, která emigrovala ze Sýrie společně. Rodina žila odděleně. Ze zatím neznámých důvodů od nich otec odešel. Útok muže následoval po tom, co ho manželka odmítla vzít zpět domů. Muž prý často své ženě volal a žádal po ní peníze. Zda mohly za jeho brutální počínání peníze je zatím neznámé.

Ve chvíli, kdy viděl procházející chodec zakrváceného muže, zeptal se ho, co se stalo. Jediné co Abu odpověděl bylo „Sorry“. Je ale zřejmé, že čin muže, bude potrestán. Muž byl zatčen krátce po té a nyní čeká ve vazbě na soudní proces. Jejich děti byli předány do služeb sociálních pracovníků.

Témata: Abu Marwan uprchlíci Německo