Bouřlivý rozvod u Trumpů! Odhalený život miliardáře

Ivana Trumpová, autor: Christopher Peterson

Autor: Jan Novák, stars24.cz, ČTK

7. října 2017 3:10

Nová kniha první manželky amerického prezidenta Donalda Trumpa Ivany odhaluje období jejich společného života, včetně bouřlivého rozvodu, který byl po celé týdny propírán bulvárními listy v New Yorku.

V díle pod názvem Raising Trump (volně přeloženo jako Trumpovská výchova), které vyjde 10. října, Trumpová popisuje, jak se ona i jejich společné tři děti trápily jeho mileneckým vztahem s herečkou Marlou Marplesovou, kterou si později i vzal.

Podle agentury AP Ivana Trumpová, která byla provdaná za realitního magnáta od roku 1977 do roku 1992, napsala, že jejich nejstarší syn Donald Trump mladší s otcem nemluvil od rozvodu celý rok.

Ivana Trumpová se ale v knize zmiňuje i o období "oteplení" vzájemných vztahů, které trvá doteď. Prý spolu hovoří jednou týdně. Ona ho prý povzbuzuje, aby pilně užíval twitteru.

Nakladatelství Gallery Books už v březnu informovalo, že kniha je nejen příběhem o mateřství, síle a houževnatosti, ale také o Ivanině dětství v komunistickém Československu, jejím útěku před režimem, životě v New Yorku, divoké romanci či o jejím mimořádném podnikatelském úspěchu.

Dnes osmašedesátiletá Trumpová, za svobodna Zelníčková, má s bývalým manželem tři děti - kromě Donalda mladšího ještě Ivanku a Erika.

Témata: Ivana Trumpová Donald Trump