Skandál u voleb! Na Berlusconiho skočila polonahá aktivistka!

Berlusconiho přepadla polonahá aktivistka skupiny Femen

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. března 2018 15:59

Dnešní volebním den v Itálii poznamenal útok aktivistky skupiny Femen na bývalého italského premiéra Silvia Berlusconiho. Šéf strany strany Vzhůru, Itálie tak prožil ve volební místnosti velmi podobnou zkušenost jako český prezident Miloš Zeman při nedávné prezidentské volbě.

Berlusconi, který svůj hlas odevzdal v Miláně, dorazil do volební místnosti, kde ho čekal zástup novinářů. Jednaosmdesátiletého politika však „přivítala“ také obnažená aktivistka skupiny Femen, která křičela: „Berlusconi, čas vypršel!“

Topless #FEMEN activist confronts Berlusconi as he votes - Watch FULL VIDEO on YouTube: https://t.co/OC8LPDyfjN #Italy pic.twitter.com/e1mkUaIe5U

— RT (@RT_com) 4. března 2018

A prý že italská politika nemá s tou českou nic společného ;) #ItalyElection2018 pic.twitter.com/CiFoXQPE0s

— Martina Dlabajova (@Mdlabajova) 4. března 2018

Žena byla po chvíli vyvedena ven. Italská agentura Rai připomíná, že to není poprvé, co si aktivistky z ukrajinské skupiny na tohoto politika počíhaly. Podobně na něj "naběhly" tři ženy už v roce 2013. 

Skupina Femen se postarala o skandál také při volbách  v České republice, když zaútočila na presidenta Miloše zemana ve chvíli, kdy volil v prvním kole prezidentské volby. 

Témata: Silvio Berlusconi FEMEN