Brutální útok uprchlíků v Evropě! Zaživa snědli muži kus obličeje!

Uprchlíci, ilustrační fotografie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. února 2018 16:07

Na pařížském předměstí Clichy-sous-Bois byli zatčeni tři muži, kteří napadli muže, kousali ho do obličeje a pak snědli kusy masa, které ukousli. Informuje o tom francouzský deník Le Parisien.

Muži, kteří pocházejí z afrického ostrovního státu Kapverdy, byli zatčeni poté, co zaútočili na muže, který kráčel po ulici ve městě Clichy-sous-Bois ve východní části metropolitní oblasti Paříže v departmentu Seine-Saint-Denis. K útoku došlo v neděli v asi 18:00 tamního času.

Útočníci napadenému ukousli mu kousky uší a spodního rtu. I přes tato zranění byla oběť schopna bojovat a bránit se proti útočníkům, Jednoho z nich zranil v oblasti kotníku.

Přivolaná policie zatkla tři Afričany. Oběť i zraněný útočník skončili v nemocnici. Policie zadržené obvinila z napadení s trvalými následky a kanibalismu.

Město patří k východním předměstím hlavního města Paříže, je zde vysoká nezaměstnanost, kriminalita a žije zde velké množství přistěhovalců. Seine-Saint-Denis je departementem s nejvyšším procentem imigrantů a muslimů ve Francii.

Přesné číslo je nemožné určit kvůli francouzským zákonům zakazujícím sčítání na základě rasy a náboženství, ale odhaduje se, že 500 000 obyvatel z celkového 1,4 milionu jsou muslimové a islám je nejrozšířenějším náboženstvím.

Témata: uprchlíci Francie