Ze zadržené Češky je miláček Pákistánců! Proč?

Tereza H. zadržená v Pákistánu

Autor: Jan Novák, stars24.cz

17. ledna 2018 1:45

Zadržená bloncka Tereza H. v Pákistánu je mladá a atraktivní žena pro místní muže. Místní média ji nyní označují za miláčka sociálních sítí. Velký zájem vyvolala tahle fotka, kde je i s celníky!

V Pákistánu vedou úřady dohady, kdo bude zadrženou Češku vyšetřovat. A tahle "válka o českou modelku," jak ji v pákistánských médiích označují, vyvolává na sociálních sítích bouřlivé reakce.

Češka je prostě hitem internetu a navíc, fotka s celníky z ní děla hvězdu.

Tohle jsou některé z reakcí: "Vzrušení celníků je pochopitelné a čekám od nich maximální možné nasazení“. "Kdo je tady vlastně zadržený?" Lidé se diví, že zadržená dívka se na fotografiích ještě usmívá. "Fotka: Česká modelka v Pákistánu kvůli módní přehlídce. Realita: Češka zadržená kvůli pašování drog," je jedním z mnoha komentářů.

Who exactly is under arrest here? pic.twitter.com/wWki5z4yyN

— Daaniyal (@Le_Sabre54) 15. ledna 2018

Podařilo se jí na letišti Allama Iqbal v Pákistánu projít dvěma bezpečnostními kontrolami. Do letadla se už ale nedostala. Byla podezřelá a v zavazadlech celníci objevili k jejímu obrovskému údivu celých devět kilogramů heroinu.

Údajně se Tereza živila i prostitucí. Jezdila se svou kamarádkou Simonou do Švýcarska, kde měly pracovat jako luxusní prostitutky u agentury Schweden girls.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán