Tereza H. má důvod k radosti: Po odložení soudu ji konečně něco zahřálo!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2020 10:17 | Aktualizováno: 26. ledna 2020 19:17

Tereza H. opět musela za mříže, vytouženého osvobození se totiž tento týden u soudu nedočkala. Nejen u srdce jí ale zahřála jedna věc, která se jí přihodila ve vězení.

Jak vás stars24.cz tento týden informoval, štěstí se k Tereze H. opět obrátilo zády. Soudní jednání ve věci jejího odvolání proti trestu bylo opět odloženo na neurčito, ačkoliv se mělo uskutečnit v úterý. Soudcům se totiž protáhlo projednávání předchozích případů a na odsouzenou Češku už se nedostalo.

Vrátila se tedy za mříže, kde ji začalo trápit chladné počasí. I v noci sice zůstávají teploty nad nulou, přesto se údajně ve vězení klepe zimou, kterou nepomohla vyřešit ani přidělená deka. Tereze musela přijít na pomoc jedna z dozorkyň.

„Tereza dostala perfektní dárek pro chladnou zimu. Dozorkyně jí dala deku. Ta stará ji nehřála, a tak ji dala jedné vězeňkyni s miminkem,“ prozradil serveru blesk.cz novinář Alí Aršád, který její případ pečlivě sleduje. 

Případ odsouzené Češky se táhne už dva roky. V lednu 2018 ji pákistánští celníci zadrželi na letišti v Láhauru s bezmála 9 kilogramy heroinu v kufru. Ona sice tvrdí, že je nevinná, soud ji ale odsoudil k 8 rokům a 8 měsícům vězení.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán