Řidič v Kalifornii narazil do druhého patra budovy k zubaři. A zůstal v ní viset

Řidič v Kalifornii narazil do druhého patra budovy a zůstal v ní viset

Autor: Jan Novák, stars24.cz

16. ledna 2018 16:33

Řidič v Kalifornii narazil ve vysoké rychlosti autem do druhého patra zubařské ordinace, co najel na obrubník. Auto ze zabořilo do zdi a zůstalo v něm zaklíněné do doby, než ho vyprostili hasiči. Dvě osoby jedoucí v autě utrpěly lehká zranění.

Řidič osobního automobilu totiž z nepochopitelných důvodů vyletěl až do druhého patra zubařské ordinace, odkud museli vůz následně vyprostit hasiči. Snad ještě neuvěřitelnější je pak skutečnost, že se nikomu téměř nic nestalo.

Na zubaře z města Santa Ana, ležícího v v jižní části slunné Kalifornie, čekalo jednoho rána velice nepříjemné překvapení. Místo pacienta mu totiž do ordinace dorazil osobní automobil, který navíc ignoroval dveře a vzal to rovnou přes zeď z ulice. Na celém případu je pak nejvíce zarážející, že ordinace se nachází až v druhém patře budovy.

O kuriózní nehodě informovala televizní stanice CNN, podle které stojí za neuvěřitelnou nehodou náraz do středového ostrůvku dělícího silnici, který následně vymrštil automobil s řidičem i spolujezdcem až do druhého patra. Jednomu ze členů posádky se podařilo z nabouraného vozu i domu okamžitě vylézt, nicméně druhý musel déle než hodinu čekat na pomoc od hasičů.

Ti totiž nemohli zasáhnout okamžitě, neboť automobil ve zdi domu působil značně nestabilně. Ze záběrů je tak dobře vidět, že pod dům musel být přistaven pořádný bagr, který svou radlicí podpírá část automobilu trčící z budovy.

Policie potvrdila, že řidič údajně řídil pod vlivem drog a nyní je v nemocnici na pozorování.

Navzdory dlouhému letu i poměrně tvrdému nárazu, který musela posádka absolvovat, se však po převozu do nemocnice ukázalo, že nikdo neutrpěl vážná zranění. Stále je však nepochopitelné, jak mohl náraz do dělícího pruhu vymrštit automobil tak vysoko.

Témata: Nehody aut USA