Tereza H.: Po dvou letech v base klíčové rozhodnutí!

Tereza H. zadržená v Pákistánu u soudu 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 17:49

Tereza H. je v pákistánské base už dva roky, už brzy ale padne naprosto klíčové rozhodnutí. Soud už za pár dní rozhodne, zdali má pravdu, když tvrdí, že je nevinná. Kdy stane Češka opět před soudem?

Včera uplynuly už dva roky od chvíle, kdy pákistánští celníci zadrželi Terezu H. během kontroly na letišti v Láhauru s téměř 9 kilogramy heroinu v kufru. Češku za tento přečin odsoudili k téměř 9 letům vězení, ona ale tvrdí, že je nevinná, a bojuje za propuštění na svobodu.

Loňský rok ale v tomto směru končil zklamáním. 18. prosince se mělo konat důležité soudní jednání, jenže nakonec bylo zrušeno. Blondýnka tak za mřížemi strávila už druhé Vánoce. Jaké jsou teď jeho vyhlídky?

Podle informací serveru tn.cz nejsou špatné. Redakce se totiž dotazovala přímo na českém ministerstvu zahraničí, kdy se uskuteční ono vytoužené další soudní stání. Mluvčí uvedla, že by mělo být na programu v úterý 21. ledna. 

Tereza podle zákulisních informací vstoupila do nového kalendářního orku s nadějí, že bude propuštěna. Jedna ze spoluvězeňkyň jí dle serveru blesk.cz řekla, že se letos určitě dostane na svobodu. Tak uvidíme, jak přesná tato věštba bude. 

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu