Měsíc od brutální vraždy modelky Violy: NOVÉ INFORMACE!

Viola Macáková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. prosince 2019 12:57

Od brutální vraždy 34leté modelky a učitelky ze Slovenska Violy Macákové uplynul více než měsíc. Dodnes vyplývají na povrch další tajemství, kdo je vrahem ale policie stále netuší.

Slovenská modelka a učitelka byla nalezena 11. listopadu v bratislavském přístavu. Její stav byl natolik vážný, že při převozu do nemocnice zemřela na těžká zranění.

Pitva následně ukázala, že si žena před smrtí prošla peklem. Na jejím těle lékaři našli množství modřin, zlomený obratel, vážná zranění v oblasti nohou a roztržený anální otvor. Viola před smrtí musela prožít nepředstavitelná muka.

Po pachateli policie stále pátrá. Oči vyšetřovatelů se proto stále častěji upírají k samotnému přístavu, který několikrát prohledali. Slovenská média ale upírají své oči jinam. Řada z nich poukazuje na fakt, že vyšetřování podléhá i církev, konkrétně Otcov dom, který čítá necelých šest tisíc lidí. Sám pastor Novému času potvrdil, že s policisty hovořil. Podrobnosti ale sdělit nechtěl.

Mohla mít vražda náboženský charakter? To zatím není vyloučeno, magazín ale tvrdí, že Viola se od spolku snažila odpoutat. Jestli se jí to povedlo nebo ne je záhadou. O ničem nechtějí mluvit ani další členové církve. "Viola byla naše sluníčko," říkají o ní pouze. Ona to ale zřejmě cítila jinak.

Záhadné také je, že Viola krátce před smrtí kontaktovala své bývalé přátele a žádala je o odpuštění. Prý je naléhavě prosila, aby jí opravdu prominuli. Zatím nikdo neumí s určitostí říci, co tím sledovala, proč se pro tento krok rozhodla, zda to udělala dobrovolně nebo ji někdo přinutil.

S jedním z bývalých partnerů se podařilo spojit severu Pluska. Ten prozradil, že se Viola měla v osudný den setkat s mužem, o kterém často hovořila v konverzacích.

"Zjistil jsem, s kým byla krátce před smrtí. Říkala mi, že se má setkat s mužem, kterého znala zhruba od roku 2012," přiznal. Jméno záhadného muže ale řekl jen policii, překvapilo ho však, že muži zákona o tomto případném svědkovi nebo možném podezřelém, už věděli.

Další podivné informace prozradil už dříve její expřítel z Austrálie. O tom, co se stalo, se dozvěděl až v neděli a zlomilo mu to srdce. Na sociální síti přiznal, že ho sužují výčitky svědomí. Během posledních dní před smrtí se totiž odehrálo něco záhadného.

"Poprosila mě, jestli mě může navštívit v Austrálii. Jediné, co cítím, je smutek a bolest. Kéž bych si mohl vzít její bolest," napsal podle médií zlomený Tee Roy Tang.

Ten nyní pro Nový čas prozradil další informace. "Byla to dobrá žena, ale vím, že ji někdo sledoval," přiznal mladík, který s Violou komunikoval i několik hodin před smrtí.

Od počátku se objevovaly spekulace o tom, že modelka se měla v osudnou noc nacházet na vernisáži, kde vystavovala fotky. Její australský expřítel však tyto zprávy vyvrátil. "V ten večer byla na úplně jiné události," napsal Novému Času Tee, podle kterého by určitě neodešla bez svých věcí a fotoaparátu.

Témata: Viola Macáková