BRUTÁLNÍ VRAŽDA učitelky na Slovensku: Nové ZÁHADNÉ informace!

Viola Macáková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. listopadu 2019 13:48

Už více než dva týdny Slovensko pátrá po vrahovi 34leté učitelky Violy Macákové. Ta byla nalezena umírající předminulé pondělí v bratislavském přístavu. Policie zatím vraha stále nemá, na povrch ale vyplývají nové skutečnosti.

Žena byla nalezena 11. listopadu v bratislavském přístavu, její stav byl ale natolik vážný, že po chvíli zemřela na těžká zranění, která jí způsobil zatím neznámý pachatel.

Pitva ukázala, že si Viola Macáková před smrtí prošla hotovým peklem. Na jejím těle našli lékaři množství modřin po úderech, zlomený obratel, vážná zranění v oblasti novou a roztržený anální otvor. Podle výsledků pitvy přežila Viola před smrtí nepředstavitelná muka.

Policisté zatím stále neví, kdo by mohl být vrahem. Oči vyšetřovatelů se proto stále častěji upírají k samotnému přístavu, který několikrát prohledali. Podle magazínu Nový čas nyní policisté sepisují seznam nemovitostí a lodí v okolí.

Jednou z vyšetřovacích verzí totiž je, že vrah učitelku napadnul a zabil přímo v areálu přístavu. Podle deníku se tak chystá masivní policejní zátah, kdy vyšetřovatelé prohledají všechny lodě a budovy v okolí.

Kromě toho také vyšetřovatelé vyslýchají všechny, kteří s ní přišli za poslední dva týdny do styku. Vyšetřování tak podléhá například i církev Otcov dom. Pastor Novému času potvrdil, že s policisty hovořil. Podrobnosti ale sdělit nechtěl.

Mohla mít vražda náboženský charakter? To zatím není vyloučeno, magazín ale tvrdí, že Viola se od spolku snažila odpoutat. Jestli se jí to povedlo nebo ne je záhadou. 

Další podivné informace prozradil její expřítel z Austrálie. O tom, co se stalo, se dozvěděl až v neděli a zlomilo mu to srdce. Na sociální síti přiznal, že ho sužují výčitky svědomí. Během posledních dní před smrtí se totiž odehrálo něco záhadného.

"Poprosila mě, jestli mě může navštívit v Austrálii. Jediné, co cítím, je smutek a bolest. Kéž bych si mohl vzít její bolest," napsal podle médií zlomený Tee Roy Tang.

S Violou totiž byl v kontaktu, měla mu psát jen týden před vraždou, kdy ho chtěla navštívit v Austrálii. Důvody nečekané návštěvy Tee nevěděl a návštěvu odmítl proto, že se podle vlastních slov už posunul dál.

"Sedím a přemýšlím, že pokud bych jí řekl, ať přijde, mohl jsem ji uchránit od hrozného konce," píše muž, který lituje, že své někdejší lásce nepomohl. Proč za ním chtěla přijet, když se s ním sama rozešla před lety, je záhadou.

Témata: Viola Macáková Slovensko