Další očekávání potomku v britské královské rodině!

Zara Tindall a královna Alžběta II. 10

Autor: Ďásková, stars24.cz

8. ledna 2018 2:33

Vnučka královny Alžběty II. čeká druhé dítě. Informaci potvrdil královský mluvčí.

Vnučka královny Zara Tindall a její manžel Mike Tindall tuto informaci oznámili přes svého mluvčího. Podle zdrojů z paláce je královna a celá rodina touto informací velice potěšena.

Pár má již tříletou dceru Miu. Buckighamský palác již jednou oznámil, že je Zara podruhé těhotná. Dcera princezny Anne ale bohužel potratila. Královská rodina tak musela čekat dál.

Pravnouče královny se má narodit v létě. A bude to její sedmé pravnouče. Tím šestým bude potomek Kate a Williama. V pořadí pátý následník trůnu má na svět přijít už v dubnu. Zara s Mikem oznámili šťastnou zprávu v Austrálii, kde jsou na dovolené.

„Společně s rodinou se těšíme na to, že přivítáme nové členy, „uvedla královna ve svém novoročním projevu. Kromě dvou pravnoučat tak mířila i na snoubenku prince Harryho, americkou herečku Meghan Markle, která se stane členem královské rodiny v květnu toho roku.

Zara je dcerou jediné dcery královny Alžběty princezny Anny. Za Mika Tindalla se provdala v roce 2011. O rok později získala stříbrnou medaili na olympijských hrách v Londýně. Jejich potomek bude devatenáctý v pořadí na královský trůn.

Témata: Zara Tindall Mike Tindall Královna Alžběta II. Velká Británie