Mexičan s nejdelším "pindíkem" je velký podvodník? Lékaři zjistili, co pod obvazy skrývá

Roberto Cabrera, délka penisu tohoto muže dosahuje neuvěřitelných 48 centimetrů!

Autor: stars24.cz

7. ledna 2018 22:24

Mexičan Roberto Esquivel Cabrera už několik let tvrdí, že má nejdelší penis na světě. Opakovaně odmítal podstoupit jakýkoliv lékařský zákrok, který by zredukoval velikost jeho chlouby – a to i přesto, že kvůli ní skončil v invalidním důchodu. Jak se teď ukázalo, Cabrera oklamal celý svět.

Cabrera už v minulosti přiznal, že mu obrovské přirození způsobilo zdravotní problémy. Jeho penis prý potřebuje vlastní polštář, aby se jeho majitel mohl v noci pohodlně vyspat. O pohlavní styk se ženou se prý pokusil jen dvakrát. První partnerku ale vyděsila jeho velikost a pro druhou to bylo příliš bolestivé. Média uváděla, že jeho penis má neuvěřitelných 48 centimetrů a váží téměř jeden kilogram.

Lékařští experti už v minulosti provedli důkladné vyšetření Cabrerova penisu a zjistili, že má skutečně velmi velkou předkožku. Doktoři proto věří, že by mohl mít normální sexuální život, kdyby se nechal pořádně obřezat. To ale muž odmítá.

O tom, jak je to ve skutečnosti s délkou Robertova mužství, se přitom dlouho spekulovalo. Jasnou odpověď přineslo až poslední lékařské vyšetření, píše britský web Metro. I když si Mexičan odmítl sundat obvazy, kterými si své přirození omotává, a lékař si ho proto nemohl prohlédnout na vlastní oči, rentgen pravdu odhalil.

Mužův penis sám o sobě měří jen mezi 16 a 18 centimetry, zbytek tvoří předkožka, která mu sahá až po kolena. Jde tedy jen o velké množství kůže. Robertův penis tedy není hříčka přírody, muž si to udělal sám. Už od puberty si na penis věšel závaží, aby si ho prodloužil. Dosáhl jediného – kůže se mu natáhla do abnormální délky.

Jeho rival, Newyorčan Jonah Falcon už v minulosti opakovaně poukazoval na to, že Cabrera lže a podvádí. Sám Falcon se také označuje za muže s největším penisem, jeho nádobíčko měří 33 centimetrů.

Témata: Roberto Esquivel Cabrera Roberto Cabrera