Tereza H. schytala další ránu: Odchod nejbližší osoby!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. listopadu 2019 16:59

Tereza H. schytává v pákistánském vězení, kde má strávit ještě několik krušných let, jednu ránu za druhou. V těchto dnech jí opustila nejbližší osoba, s níž za mřížemi navázala přátelský vztah.

Terezu v Pákistánu odsoudili k osmi letům a osmi měsícům vězení. Zatímco Češka marně čeká na odvolací řízení, do jehož konání naposledy zasáhla smrt otce soudkyně, její dobrá kamarádka míří z vězení na svobodu.

Podle informací serveru blesk.cz uspěla milionářka a politička Maryam Nawazová se svým návrhem na kauci. Vězení, do kterého se dostala na začátku letošního srpna, tak po třech měsících opustí, aby se mohla postarat o svého nemocného otce, bývalého pákistánského premiéra.

I když by fakt, že se někomu podařilo dostat z vězení díky soudnímu rozhodnutí, mohl Terezu těšit, opak je pravdou. S Maryam totiž navázala přátelský vztah. Za mřížemi teď bude muset hledat další kamarády.

Jak uvádí výše uvedený server, dle jeho informací se obě ženy několikrát navštívily. Tereza měla při té příležitosti zapůjčit Maryam několik knih. Když pak Nawazová za mřížemi onemocněla, Češka se měla modlit za její brzké uzdravení. Teď však hrozí, že už se obě ženy nikdy neuvidí.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán