Tereza H. za mřížemi vážně onemocněla!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. října 2019 8:22 | Aktualizováno: 16. října 2019 11:25

Pobyt v pákistánském vězení Tereze H. (23) rozhodně nesvědčí! Zdravotně je na tom stále hůř. Podle místního zpravodaje mladá dívka opět nemocná!

Tereza byla v Pákistánu odsouzena, odsedět by si měla téměř 9 let. Proti rozsudku se ale odvolala a tak v tuto chvíli čeká na líčení odvolacího soudu.

Jenže pobyt za mřížemi v ženské věznici Kot Lakhpat se na ní výrazně podepisuje! Opět je nemocná a její stav je natolik špatný, že v noci nemůže spát. Musí se teď dokonce podrobit speciálnímu režimu!

„Terezu bolí v krku a má horečku. Začala se vyhýbat vězeňskému jídlu a z místní nemocnice dostala na nemoc léky," prozradil Blesku pákistánský novinář Aršád Alí, který má ve věznici své zdroje a který případ mladé pašeračky odpočátku sleduje.

Podle vězeňského lékaře se na jejím stavu podepsaly především změny počasí v Pákistánu. „Zakázali jí pít studenou vodu a koupat se. Spoluvězeňkyně se začaly starat o její zdraví," dodal Aršád Alí. Tereza podle jeho slov od minulého týdne ani nechodí na vycházky!

Na Tereze se mohl podepsat i špatný psychický stav. Odvolací soud se měl jejím případem zabývat už v září. Jednání ale bylo odročeno na začátek října, ale ani toto jednání se vůbec nekonalo! Nový termín zatím stanoven nebyl a tak je jasné, že si Tereza hodně zoufá! Doufala totiž, že se co nejdříve dostane domů za rodinou!

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán