Bude další potomek britské královské rodiny černoušek?

Meghan Markle 6

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

8. prosince 2017 8:21

Zpráva o zasnoubení prince Harryho (35) s nádhernou americkou herečkou Meghan Markle (36) minulý týden obletěla svět. Ačkoli Meghan není ze šlechtického rodu, a navíc není ani Angličanka, z nového páru se radují lidé po celém světě.

Pravdou je, že babička prince Harryho, královna Alžběta II. zprvu z Meghan moc nadšeně nevypadala. S jejich sňatkem v příštím roce ale nakonec souhlasila. Teď čelí ale dalšímu překvapení!

Na Meghan je už na první pohled vidět, že její snědá krása určitě nemá kořeny pouze v Americe. Její maminka je Afroameričanka, což je příčinou Meghanina exotického vzhledu. Její dlouhé havraní vlasy, velké tmavé oči a dokonalá snědá pleť jsou určitě jedny z důvodů, proč krásce princ Harry absolutně podlehl. Je to ale také důvod, že se páru možná narodí černoušek!

Tento gen, který má Meghan od své Afroamerické maminky, se totiž může projevit právě i u jejich dětí. To, jestli se projeví ve druhém, třetím či čtvrtém koleni, nemůže nikdo zaručit. Zdá se, že tak možná i britská královská rodina začne být multikulturní!

Je ale celkem jasné, že tato otázka prince Harryho ani jeho krásnou snoubenku určitě netrápí. Jediná věc, na které jim záleží, je totiž zdraví jejich budoucích potomků.

Témata: Princ Harry Meghan Markle