Těhotné vyřízla dítě přímo z těla! Důvod je šokující

Gabrielle Barcelos Silvová, této ženě v osmém měsíci vyřízla vražedkyně dítě z těla a předstírala, že je její 4

Autor: Jan Novák, stars24.cz

7. prosince 2017 18:40

Osmatřicetiletá Aline Roberta Fagundesová vešla do domu těhotné ženy Gabrielle Barcelos Silvové, vyřízla jí dítě z těla a zabila ji. Před lékaři potřísněná krví předstírala, že dítě porodila sama.

Fagundesová se ke své oběti vetřela pod záminkou poskytnutí dětského oblečení. Svou obět nejdříve omámila drogou, kterou ji namíchala do pití. Hned poté ji vyřízla miminko z těla. Svou oběť následně udusila, o případu informoval Daily Mirror.

Brutální vražedkyně byla tak drzá, že sama zavolala záchranku s narychlo vymyšleným příběhem, že nečekaně porodila dítě na ulici. Lékaři vypověděli, že si dokonce své genitálie potřela krví své oběti tak, aby vše vypadalo co nejvíc věrohodně.

Vše ale rychle prasklo. Lékaři poté, co jim bylo vše jasné ihned přivolali policii. Pachatelka se k hrůznému činu přiznala a dokonce vysvětlila, co ji k tak brutální vraždě maminky a krádeži jejího dítěte vedlo. Důvodem byl údajně její partner, který ji hrozil, že se s ní rozejde, když mu potratila dítě.

Vše si důkladně připravila. Návod, jak dítě vyříznout z těla císařským řezem našla na internetu. Ženu si vyhlédla ve svém okolí. A partner? Ten o jejím plánu údajně věděl a je také podezřelý. Svou mrtvou matku našel její čtrnáctiletý syn. Jeho malá sestra, kterou Fagundesová vyřízla z těla matky, je v péči lékařů.

Témata: Vražda Aline Roberta Fagundesová Gabrielle Barcelos Silvová