Peklo v dovolenkovém ráji, který Češi milují! Ženu přepadli a 8 hodin mučili!

Napadená Tammy Lawrenceová-Daleyová

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. června 2019 12:59 | Aktualizováno: 3. června 2019 16:23

V Karibiku přibývá podivných napadení amerických občanů, která mnohdy končí smrtí. Tammy Lawrenceová-Daleyová měla štěstí a několikahodinové mučení přežila. Vyšetřování brutálního útoku však probíhá poněkud nestandardně.

Američanka Tammy Lawrenceová-Daleyová se dává dohromady po brutálním napadení během dovolené v resortu v Dominikánské republice. Žena se jednoho večera rozhodla vyrazit do baru pro něco k snědku, tam k ní ale přistoupil neznámý muž, odtáhl ji do úklidové komory, kde jí po osm hodin bil a mučil.

Manžel napadené Christopher se teď domnívá, že místní úřady chtějí mařit vyšetřování. Už v den zmizení Tammy projevovala ochranka neochotu po ženě pátrat, nakonec ji zaměstnanci stejně nenašli. To se podařilo dalším hostům, kteří uslyšeli její křik. Ještě víc však Daleyho rozčílila jiná věc.

„Měli jsme policejní zprávu obdržet už v únoru, ale nestalo se tak,“ řekl NBC10. Navíc mu vadí, že dominikánské úřady nepracují s verzí, že byla jeho žena sexuálně napadena. Vzorky jí totiž odebraly až dva dny po útoku, kdy už byla umytá.

Podle manžela napadené ženy nesedí ani tvrzení vyšetřovatelů, že existují nesrovnalosti mezi výpovědí jeho a Tammy. Policejní výslech totiž údajně podstoupili společně, a tak se to zdá být krajně nepravděpodobné.

Stoprocentně však není jasné ani to, zdali mluví pravdu Christopher. Policie zatím žádného pachatele nedopadla, podobných incidentů přitom přibývá. V Karibiku přišly od začátku března o život hned dva americké páry, vždy za velmi podivných okolností.

Témata: krimi Tammy Lawrence-Daley Dominikánská republika