Brutální sebevražda: Dvě mladé dívky si u Prostějova lehly na koleje, přejel je vlak!

Vlaky

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. března 2019 20:22 | Aktualizováno: 24. března 2019 5:08

Na železniční trati z Pivína na Prostějovsku do Nezamyslic dnes osobák chvíli před polednem osobní vlak srazil dva lidi. Oba byli na místě mrtví. Podle médií šlo o dvě teenagerky, které tímto způsobem společně spáchaly sebevraždu!

Olomoučtí hasiči dnes potvrdili, že zasahovali u velmi smutné události poblíž Pivína Prostějovsku. „Na místě došlo k úmrtí 2 osob po střetu s vlakem. Provádíme nutná bezpečnostní opatření, zajištění a spolupracují s PČR,“ informovali hasiči.

U velmi smutné události poblíž Pivína Prostějovsku aktuálně zasahují všechny složky IZS OLK. Z řad hasičů stanice Prostějov, drážní z Přerova a místní SDH. Na místě došlo k úmrtí 2 osob po střetu s vlakem. Provádíme nutná bezpečnostní opatření, zajištění a spolupracují s PČR pic.twitter.com/KF6cGwQbLt

— Hasiči Olomouc ??‍?? (@hasici_olomouc) 23. března 2019

Podle informací televize Nova šlo o dvě dívky ve věku okolo 18 a 19 let! Údajně šlo o dvojitou sebevraždu dívky si prostě lehly na koleje! Policie měla na místě nalézt i dopisy na rozloučenou.

Kvůli této tragédii nejezdily  v úseku mezi Pivínem a Nezamyslicemizhruba tři hodiny vlaky. „Zajištěna náhradní autobusová doprava v úseku Nezamyslice - Pivín a zpět. Zastávka Doloplazy nelze náhradní autobusovou dopravou obsloužit, autobus bude zastavovat na autobusové zastávce Doloplazy obecní úřad," informovaly na svých stránkách České dráhy.

Témata: Prostějov (Olomoucký kraj) Nehody vlaků železnice sebevražda Vlaky