Po stopách seriálu Most! se může vydat každý. Stačí k tomu pár drobných

seriál Most!

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. února 2019 13:29

Jen čtyři „pětky“ potřebujete k tomu, aby jste si v mostecké restauraci Severka, která je stěžejním dějištěm populárního seriálu ČT Most!, dali pivo a utopence. Výlet do severních Čech nově nabízí populární slevový portál.

Kontroverzní komediální seriál České televize Most! se blíží do finále, zbývá odvysílat už jen poslední díl. Atmosféru natáčení však můžete na vlastní kůži poznat v mostecké restauraci Severka. V nabídce oblíbeného portálu Slevomat se totiž objevila nabídka na výlet do seriálové putyky, kde u stolu štamgastů posedávají Luďan a spol.

Slevový portál láká na svém webu na opravdu autentický zážitek. Možné klienty ujišťuje, že interiér restaurace vypadá stejně jako v seriálu, a nabízí jim i možnost vyfotit se za výčepem. V rámci voucheru v hodnotě 39 korun dostanou třetinku piva a domácího utopence, kterého naloží sám pan hospodský speciálně pro zákazníky Slevomatu.

„Kdyby vám utopenec nestačil, zkuste domácí hotovky za pár kaček. Bát se nemusíte, neosypete se,“ láká portál k návštěvě Severky. Ta však nebude možná příští pondělí, kdy v televizi poběží závěrečný díl. Místní totiž mají ve zvyku seriál sledovat přímo v restauraci. 25. února mají navíc dorazit i někteří z tvůrců.

Na některé herce můžete v Severce narazit i v ostatních dnech. Asi tu pravděpodobně nepotkáte představitele hlavní role Martina Hofmanna, ale obyvatelé zdejšího sídliště se zdatně ujali vybraných rolí v komparzu seriálu.

Ačkoliv se najdou i jeho kritici, Most! patří k nejúspěšnějším seriálům veřejnoprávní televize za posledních několik let. „Seriál dosahuje kromě vysoké sledovanosti také na vysoké hodnoty v kvalitativních parametrech – spokojenosti, míře zaujetí a míře originality,“ uvedla v minulém týdnu pro stars24.cz tisková mluvčí ČT Karolína Blínková. Na serveru ČSFD si drží hodnocení 85 %.

Témata: seriál Most! Česká televize slevové servery turistika