Politici přes svátky pořádně přibrali! Kdo už musel kvůli kilům navíc do posilovny?

Andrej Babiš se vydal do posilovny 4

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

30. prosince 2018 11:22

Vánoce jsou nejen svátky klidu a míru, ale také doba plná jídla, pití a vánočního cukroví! Není se co divit, že váha mnoha z nás leze nahoru! Podobně jsou na tom i někteří čeští politici, kteří se v rámci udržení kondice po svátcích vrhli na posilování!

Smažený kapr, bramborový salát, řízky, pečená kachna se zelím. A k tomu cukroví, alkohol a Málo pohybu. I tak mohou vypadat vánoční svátky. Řada lidí si proto do nového roku pravidelně dává předsevzetí, že zhubne.

Stejně jsou na tom i přední čeští politici. Někteří nelení a s cvičením začali už před Silvestrem! Jasný cíl si stanovil například premiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš. „Příští rok musím zhubnout osm kilo,“ napsal k fotce, na níž má na sobě šedou teplákovou soupravu. Kolem něj jsou posilovací stroje.

A podobně to má i předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura. „Tak jsem se teď ve fitku poprvé po Vánocích zvážil a dvě kila nahoře... Leze mi to do břicha. To zas bude fuška shodit, když je padesátka na krku... Máte nějaký rychlý recept jak na to?“ zajímá se Okamura, která se dokonce nebál vyfotit „nahoře bez“!

Témata: Andrej Babiš Tomio Okamura Vánoce