Se StarDance se rozloučí Písařovicová, favoritem zůstává Dvořák

Daniela Písařovicová

Autor: Jan Novák, stars24.cz

30. listopadu 2018 14:42

Po charitativním dílu čeká zítra taneční soutěž StarDance další vyřazovací večer. Před čtrnácti dny se s diváky i porotou rozloučil Dalibor Gondík, tentokrát podle bookmakerů připadne černý Petr v kursu 1,9:1 moderátorce Daniele Písařovicové. Naopak do suverénní pozice se dostává herec Jiří Dvořák, který si coby hlavní favorit na vítězství u bookmakerů polepšil až na aktuálních 1,6:1. Souboj o velké finále každopádně zůstává poměrně otevřený.

Mezi nejlepší trojicí vedle Dvořáka (1,09:1) patrně nebude chybět ani Pavla Tomicová (1.22:1), která spíše než tancem sbírá u diváků plusové body svou unikátní bezprostřední povahou. O třetí finálovou vstupenku pak svede „souboj“ David Svoboda (1.6:1) a Veronika Arichteva (1,85:1).

„Veronika Arichteva před startem soutěže platila za našeho černého koně. Z kraje soutěže jí s jejím partnerem Michalem Necpálem trochu uškodil nezaujatý projev. Osudová zvedačka, která se nepochybně stane jedním ze symbolů celé řady, ale dozajista prolomila ledy a její účast v nejlepší trojce by už nebyla takovým překvapením, jak se ještě před pár koly zdálo. Na pozici Jiřího Dvořáka se každopádně nic nemění a pokud se nestane nic zásadního, o vítězi je prakticky rozhodnuto,“ říká ve zpráve pro stars24.cz Roman Kovařík, expert sázkové kanceláře Fortuna.

Fatální porážku na „domácím hřišti“ podle všech ukazatelů zaznamená Daniela Písařovicová. Kurs 1,9:1 na její zítřejší konec je výmluvný. Ze všech pěti zbývajících párů v její celkové vítězství věří nejméně sázkařů. A naopak, drtivá většina sázek na zítřejší rozlučku směřuje právě na oblíbenou zprávařku.

Témata: StarDance Daniela Písařovicová