Audi plné mladých lidí na Nymbursku napálilo do stromu. Následky jsou tragické!

Ilustrační foto

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. listopadu 2018 11:13

Dnes v noci došlo na Nymbursku k tragické dopravní nehodě osobního auta. To doslova vylétlo ze silnice a skončilo omotané kolem stromu. Při ní zemřeli tři mladí lidé.

Policejní mluvčí Lucie Nováková pro server Stars24.cz uvedla, že policie dostala hlášení o nehodě v sobotu v brzkých ranních hodinách, konkrétně ve 2:43. „V katastru obce Okřínek na Nymbursku narazilo osobní vozidlo Audi A4 do stromu,“ popsala pro Stars24.cz policejní mluvčí.

Následky nehody jsou tragické. „Dvě osoby na zadních sedadlech, žena a muž, na místě svým zraněním podlehli. Řidič, muž ročník 1988, byl z místa převezen rychlou záchrannou službou do pražské nemocnice. Bohužel i on ale na následky zranění zemřel," řekla nám mluvčí.

V autě cestoval ještě čtvrtý člověk. „Mladík, ročník 1995, který seděl vepředu vedle řidiče, nebyl v ohrožení života,“ uvedla pro Stars24.cz Nováková s tím, že jeho zranění jsou pouze lehká.

Audi vyletělo vozidlo mimo vozovku a po několika metrech skončilo doslova omotané kolem stromu. Mluvčí pro Stars24.cz doplnila, že příčiny nehody zatím nejsou známé, policie vše vyšetřuje.

Témata: Dopravní nehody nymburk Nehody aut